Superbra kattsida!


Idag fann jag en superbra kattsida som
innehåller allt man behöver till katten.
Rekommenderar den varmt!
Hälsningar Annette

Björnvreten's kattungar.

Oh så roligt det var igår! Vi hälsade på hos Björnvreten's Maine Cooner, Lena Persson. Hon köpte en avkomma av oss efter Tingeling och Bliss och har nu fått kattungar mellan vår avkomma (Eddie) och hennes lilla smokehona Nova. Bedårande kattungar!!


Daisy Mae, Kellie Li, Naija Lee, Savannha och Tess.

Det bästa av allt är att en av dessa sötnosar ska flytta hem till oss! Vem det är avslöjar vi lite senare ;)

Kramissar från Elaine

Snö är härligt!

1 minusgrad idag och kissarna som ville fick gå ut och pulsa i snön! Mizzi ville helst sitta i mattes knä och inte alls vara med på foto. Tingeling morrade av irritation när hon sjönk ner pga sin tyngd. Jeags blev helt till sig av lycka och sprang runt på tomten utan att veta vart han egentligen skulle. Bella mjaoade ynkligt och tyckte det var alldeles för kallt om tassarna. Men skoj hade dem allt ändå för snö är härligt!

Klicka på miniatyrerna för att se dom i naturlig storlek.

Huskatten Mizzi:


Mac Moni's Tingeling:




Blåregnet's Jeags:




Happy tail's Grizabella:



Kramissar från Elaine

Varför inte?

Ett par snygga saker till kissen och hemmet! Jag säger bara varför inte? :)


Kramissar Följ bloggen med bloglovin

Tripp till Uppsala.

Idag ringe klockan tidigt. Mattarna gjorde sig i ordning och stuvade sedan in Bliss och Tingeling i deras transportburar. Dags för veterinärbesök hos Jens Häggström. Detta på uppdrag och önskan av Mia som köpt en avelshona av oss, Eternity Ebba (Soya), som nu ska paras med en lovande hane och ville ha uppdaterade tester på hjärta hos föräldrar.

Tingeling skrek halva vägen till Rimbo som vanligt, sedan blev hon tyst som en mus. Bliss var ännu duktigare för han sa knappt ett pip. Väl framme ställde vi burarna på pirran och så körde vi in. Vi fick vänta ett tag så kaffe och en liten godisbit satt inte fel.

Vägning nästa. Ja, inte för oss mattar då utan kissarna. Tingeling vägde 6,5 kg och Bliss hade faktiskt gått ner från 11 kg till 9 kg. Sedan fick vi träffa Jens som hälsade artigt och proceduren var igång med en elev och assisterande mattar. Friska bägge två!

Tingeling skötte sig bättre på hemvägen och nu när vi alla är hemma igen är det dags för en liten tupplur. Bliss ligger framför mig på fönsterbläcket och kurar ihop sig till en boll. Och Tingeling... Tingeling ligger bakom mig på nya kattställningen i djup sömn.

Kramissar från Elaine Följ bloggen med bloglovin

Välkommen.

Välkommen till Rökattens blogg!

Här berättar vi allt som händer i katteriet. Saker i vardagen, utställningar och uppfödningen. Och det händer mycket kan jag lova, med hjälp av 8 maine cooner. Bilder bjuds det på där jag (Elaine) för det mesta fotograferar. 

Enjoy! Följ bloggen med bloglovin



RSS 2.0