Sommarhetta i juli!

Hej alla fans!
Det har gått en väldigt låååång tid sen jag skrev här i bloggen. Men just idag blev jag just helt överförtjust i tanken att slå på tangenterna igen.
 
Här i katteriet är det varmt! Lugnt och fridfullt som vanligt. Katterna har tillgång till både sol och en fullt påkrämad AC i hallen, där även vi tvåbenta ställer oss och pustar ut. Inte utan man längtar "lite" till höstkylan sådana här dagar på 30+.
 
I min kropp spritter det av nytänkt på alla plan. Min energi går inte att ta fel på nu. Men när kroppen mår bra så säger hjärnan Jippiii! Och drar på i 5:ans växel. 
 
Tyvärr har jag inte fått så många bra bilder på H-kullen så att dem går att lägga ut här. Men jag hoppas att dom kommer! Är ju sjukt nyfiken på dom små älsklingarna som jag vårdat och gett all min kärlek till. Men det är kanske svårt att förstå när man inte själv haft en kull lurvbollar. Så om mina kattungeköpare läser detta blir det en uppmaning att skicka nytagna bilder på katten. 10 månaders bilder! Det är bara början på en Maine coon. Den förändras hela tiden i sin exteriör. Även färgen ändras och för att inte prata om pälsen. 
 
Pappa katt Filip har blivit så grov i sin benstomme och en enorm lejonman. Röd o grann. Han är lite sjåpig när det gäller tovtagningar men annars kommer han upp i knät och ger mig franska kyssar och pratar gärna mycket.
 
Jeags vår äldsta avelshane har tyvärr fått problem med mage och njurar och han har varit inne på vattenlavemang två gånger. En sorglig historia. När vet man när man ska flyga till katthimelen? Mitt hjärta brister stundtals när jag jag tänker. "Bara tanken" är outhärdlig men jag är en för kär djurvän att inte låte djuren lida för min skull. Han har fått nytt foder. Ett veterinärfoder som heter Renal och han gillar det verkligen. Magen har kommit igång men han är nog lite tröttare nu. Denna värme gör ju inte att man blir pigg precis.
 
Nej gott folk nu måste jag iväg och jobba för att återvända om några timmar till mitt härliga katteri!
 
Ha det så gott och sola med förstånd!
 
Vid tangenterna Er allas/ Nettan

RSS 2.0