Farväl vår älskade Jeags!

 
Vår underbara och så älskade Jeags har somnat in den 6 februari 10.30.
Ett svårt beslut som jag skjutit upp gång efter gång. 
 
Vi kom in med honom till Albano i tron om att han skulle få hjälp men denna gång var det för allvarligt. 
Jeags var förstoppad igen och jag hade inte kunnat hjälpa honom som jag så många gånger gjort. Allt blev för övermäktigt för både honom och mig. Allt kommer till ett slut och jag måste nu förstå och inse för Jeags skull att han inte orkade längre med sin sjukdom.
 
Det fanns alltid en oro över hur Jeags mådde varje dag. Han hade specialkost och mediciner men sista tiden ville han inte ha sin mat och jag tänkte att han får äta det han tycker om den tiden han har kvar. Trots detta åt han väldigt lite och magrade av. Ibland var han pigg och lekfull för att nästa dag bara ligga och sova. Sista tiden sökte han sig till mig även på nätterna.
 
Sista natten med Jeags var så stilla och fin. Han låg tryckt mot min kropp och jag vaknade som jag hade somnat. En minne som jag aldrig glömmer.
 
Jeags skulle ha fyllt 11 år den 13 mars. Han fick titeln Champion. Efterlämnar många avkommor som: Aldor, Big Bliss, Clay, Felix, Naijalie, Garras och Ginny som lever kvar här hemma. Hans älskade Fanny som han har två kullar med sörjer nog honom mest. Big Bliss letar efter sin pappa överallt. Det känns som om man ska gå sönder av sorg när man ser hans sorgsna barn. Och vem ska bli Kung här hemma nu? 
 
Jeags ska kremeras och kommer att för alltid finnas i vår närhet på någon vacker plats. 
 
Älskade Jeags Vila i frid!
 
Annette med familjen Elaine och Kurt-Inge
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0