Hemma hos Fiona.

 

Vi hälsar på hos Fiona!



Fiona kommer ifrån vår senaste kull. Hon är en busig liten tjej med ett ordentligt bestämt humör. 
Pussar utdelas gärna och att somna till sällskap är väldigt mysigt.
 
Idag har vi varit och hälsat på hemma hos Fiona som bor i Täby tillsammans med Maggan och Peter. En liten kortfilm har redigerats ikväll som kommer att publiceras inom de närmsta dagarna. 



Vi väntar kattungar!

 
God Jul och God Fortsättning!!
 
På grund av att blogg.se har bytt server har vi haft lite problem med att logga in på vår blogg för att uppdatera. Men nu så är allt på rätt köl igen och självklart kliar det i fingrarna för att berätta det senaste som hänt.
 
Vi kan ju börja med att berätta att Elaine har flyttat hemifrån och bor numera i Varberg för att studera, men hjälper till i katteriet när hon är på besök i Roslagen. Nu över jul reste hon hem för att fira högtiden med oss i familjen. Självklart blir det extra spännande nu när vi faktiskt väntar kattungar för första gången på fyra år!
 
Naijalie och Filipe har parat sig så nu väntar vi kattungar. Naija är nu i sjunde veckan och vi har börjat känna små sparkar i hennes mage. Hon har ökat duktigt i vikt och är fint rund om magen. 
 
 
Vi har äntligen renoverat vårt sovrum här hemma och där kommer kattungarna att få vistas. Naija har redan boat in sig i rummet för att lära känna platsen hon ska föda på. Jag gick och köpte en enorm bädd som egentligen är till för hundar som det är tänkt att hon ska få föda i. Hon har börjat bädda (inte så lite heller) för att förbereda sig, vilket kanske inte alltid är så uppskattat mitt i natten ;)
 
Än så länge mår vi alla bra, bara med ett litet pirr i magen. 
 

RSS 2.0